Algemene voorwaarden


ALGEMENE VOORWAARDEN

Als je een bestelling plaatst betekent dat dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en ga je dus een wettelijk bindende overeenkomst aan om 1 of meerdere artikelen te kopen en heb je betalingsplicht.  Het is dus belangrijk dat je deze even doorneemt voor je een bestelling plaatst.  

1) Prijzen: Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendingskosten.

2) Betalen: Alle betalingen gebeuren via een elektronisch betalingssysteem via de webshop. 

3)Leveringstermijn: Je bestelling wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je bestelling verzonden als het artikel/de artikelen in voorraad zijn. Mocht een artikel niet meer in voorraad zijn, dan krijg je daar zo snel mogelijk bericht van.  Wil je een op maat gemaakt of gepersonaliseerd stuk dan zal de leveringstermijn afhangen van het feit of alle onderdelen in stock zijn of niet.   We proberen je dan een zo precies mogelijke indicatie te geven van de leveringstermijn.

4)Leveringskosten: Al onze prijzen zijn exclusief verzendingskosten. De verzendingskosten worden toegevoegd aan de bestelling en worden door de klant zelf betaald. Deze worden berekend op basis van gewicht en/of omvang van de artikelen. Bij jouw bestelling gaan we ervan uit dat de goederen verzonden mogen worden, tenzij je aanduidt dat je ze wil ophalen in Hoeilaart. LIV’s Story is echter niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging dan wel het zoek raken van artikelen tijdens de verzending. Mocht je jouw pakket verzekerd willen verzenden, dan mag dit in het opmerkingenveld aangegeven worden. Er wordt hiervoor  een meerprijs aangerekend.

5)Niet opgehaalde artikelen: Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die niet in ontvangst worden genomen of opgehaald. Deze pakketten worden terug naar ons gestuurd. Zie daarom dat je steeds een adres opgeeft waar steeds iemand aanwezig is.

6)Niet tevreden, geld terug: LIV’s Story streeft naar 100% tevredenheid van haar klanten. Voldoet één of meerdere artikelen niet aan je verwachting, dan heb je als koper het recht om binnen 14 dagen per mail contact met ons op te nemen en het artikel terug te sturen. Na deze 14 dagen worden er geen artikelen meer teruggenomen. Het artikel moet onbeschadigd zijn en in de originele verpakking terug komen. De verzendkosten hiervan zijn voor jouw rekening. Het aankoopbedrag (zonder verzendkosten) wordt binnen de 30 dagen teruggestort op jouw rekening , na goede ontvangst van de goederen. Het is altijd mogelijk dat een maat of kleur iets afwijkt van het getoonde artikel op de site. Dit soort kleine afwijkingen geven jou als koper niet het recht het artikel/de artikelen kosteloos te retourneren.

7) Artikelen die speciaal voor jou gemaakt werden, kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden.

8) Annulering: Bestellingen worden per direct verwerkt. Annuleringen zijn enkel mogelijk indien het artikel nog niet gemaakt (voor gepersonaliseerde of op maat gemaakte artikelen) en/of verstuurd werd.  

9) Kleuren: Kleuren zijn héél erg moeilijk perfect weer te geven.  Ze kunnen dus in werkelijkheid lichtjes afwijken van de foto’s op de webshop.